+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 18.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Бурштинокопачі та автовласники пікетами зустрічали сьогодні зранку депутатів обласної ради, котрі зібрались на чергове засідання сесії. Серед питань порядку денного обласні обранці мали розглядати зміни до бюджету, погодження кандидатур головних лікарів декількох медзакладів краю, зміни до бюджету, низку звернень до представників державної влади та багато іншого. Більше про перебіг чергового засідання розповість Катерина Сірук.

Жителі північних районів області приїхали у Рівне, аби висловитись проти корупції. Побували вони зранку спочатку з пікетом під станами обласного управління Нацполіції, а потім перейшли до обласної ради, де відбувалось засідання сесії. На переконання учасників мітингу, потрібно в першу чергу боротись не з старательством, а з корупцією на всіх рівнях влади.

З європейськими стандартами працювати легко! У цьому вже впевнились на одному з підприємств у Гощі.  Міжнародну систему управління безпекою та якістю харчових продуктів ХАСП провадили відносно нещодавно, однак успішно. Тож, як  вдалося досягти європейських стандартів – дивіться далі у сюжеті Юлії Пюро.

У Мирогощі троє чоловіків рано вранці, скрутивши охоронця та вахтершу місцевого навчального закладу, намагались болгаркою розпиляти банкомат, аби дістати з нього гроші.  Правоохоронцям вдалось по гарячим слідам затримати зловмисників. Чоловіки виявились жителями Одеської області. За словами правоохоронців, розробка цієї злочинної групи тривала вже декілька місяців. 

Вже 22 травня розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання. Аби його успішно пройти, потрібно не лише мати знання з предметів, але й не забути сертифікат, який був надісланий абітурієнту; оригінал документа, за яким проводилась реєстрація; запрошення-перепустку, яку учасник самостійно роздруковує зі своєї інформаційної сторінки вводячи № сертифіката та пін-код; 2 ручки з чорним чорнилом. Також дозволено мати при собі пляшку води. А ось засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друковані та рукописні матеріали приносити з собою заборонено.

Схожі статті