+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 17.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

У холоді, темноті та без води. Саме в таких умовах нині проживають мешканці будинку на вулиці Відінській, 41. Вони зазначають, відрізаючи їх від благ цивілізації, власник цього гуртожитку таким чином намагається їх вижити. Відстояти своє право на житло вони прийшли на сесію Рівненської міської ради. 

Сто шістдесят шосте місце в світі за рівнем економічної свободи займає нині Україна. Аби зайняти місце хоча б на кілька щаблів вище  потрібно впроваджувати економічні реформи, впевнені експерти. Тож, щоб навчити в які двері стукати підприємцям, щоб досягти стрімкого зростання у Рівному провели зустріч з бізнесменами на підтримку економічних реформ. Детальніше дивіться далі.

Вони народились зовсім малесенькими, деякі ледь дотягували вагою до кілограма і всі ці малюки зібрались на спільне свято діток, які народилися передчасно. Сьогодні багато з них танцюють, співають та декламують вірші. Тож, як проходило святкування та чи сподобалось воно малятам?

Молоді , авантюрні та перспективні – День студента сьогодні відзначають у світі. Як святкувала молодь Міжнародного економіко – гуманітарного університету і чим пишається на сьогоднішній день?

Нервово і видовищно переміг баскетбольний клуб «Рівне» у домашній грі другу команду Дніпра. Фінальна сирена зафіксувала 10 очкову перевагу рівнян – 73:63. Однак не все так легко складалося для наших баскетболістів, після перших двох чвертей БК «Рівне» поступався гостям у 9 очок.

Схожі статті