+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 16.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Карантин у Рівному продовжили до середи, 21 лютого включно, таким є рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради.  Свіжі статистичні дані захворюваності на грип та ГРВІ.

У Рівному на голову може впасти не лише сніг. Днями на Соборній, 187 стався обвал снігу на пішоходів з даху будинку. Внаслідок інциденту обірвало так звані перила безпеки, які тепер висять у вертикальному положенні. Як розповідають рівняни, це вже не вперше. Мешканці будинку кажуть – вже  зверталися до керівництва ЖКП «Західне» щодо встановлення на недобудованому новому даху будинку снігозатримувачів. Втім, звернення було проігноровано.

Ситуація із нелегальним видобутком сонячного каменю загострюється? Обласні обранці  на позачерговій сесії проголосували за звернення до центральних органів влади та правоохоронців з проханням негайно зупинити незаконний видобуток бурштину на Рівненщині. Депутати кажуть, стурбовані весняною активністю старателів. Чи матиме вплив таке звернення?

Тим часом, Рівняни пропонують створити пішохідну доріжку через міст по вул. Кн.Володимира. Містяни зареєстрували петицію на сайті міської ради, де пропонують прокласти пішохідну доріжку по вул.. Кн. Володимира від "Рівнехолоду" до "Золотіїва" через міст. У тексті петиції йдеться: «Як пішохід, людина йде по проїжджій частині дороги, спеціально виведеного місця для переходу немає. Як водій, людина об'їжджає ями, контролює відстань до зустрічного транспорту, а в нічну пору доби осліплюється світлом фар. Тобто, великий ризик для життя пішоходу та водіїв з їхніми транспортами». Кінець цитати.  Відтак, наразі петиція зібрала лише половину потрібних голосів.

Що для нашої області дає Угода про асоціацію  з ЄС? Чи сприяють програми транскордонного співробітництва виконанню регіонального плану розвитку? Чи все це працює лиш формально на папері?

Більше про те, чи дісталась євроінтеграція до Рівненщини розкажуть журналісти "Сфера ТВ".

Вдалих вихідних вам. Не хворійте, бережіть себе та своїх близьких. Ваша «Сфера –ТВ».  

Схожі статті