+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 10.10.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Чим Європа допоможе? У Рівному  презентували проекти  та можливості співпраці з ЄС. У зустрічі взяли участь прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні Давід Стулік та чимало активу області.

Розгляд координаційним комітетом проектів громадського бюджету продовжився! Нагадаємо,  минулого тижня комітет вже збирався з цього приводу. Втім  деякі проекти члени комісії вирішили відкласти на довивчення.

До 50-річчя існування будинку на вулиці Соборна 287 мешканці багатоповерхівки вирішили зробити собі та будівлі подарунок. Вони створили ОСББ. За рік існування обєднання співвласників багатоквартирного будинку вдалося модернізувати багатоповерхівку.

Як часто рівняни скаржаться на психічні розлади? Чому бояться консультуватися із фахівцями у цій сфері і як вберегти себе від стресів та нервових навантажень? Про це сьогодні ,у Всесвітній день психічного здоров’я,  цікавилися наші журналісти.  

 

Благородні кольори, вишуканий колорит і філософський зміст. Все це гармонійно зуміла поєднати у своїй творчості художниця-початківець з Рівного Наталія Абросімова. Створенням картин вона займається не так давно. Але вже є що презентувати поціновувачам прекрасного. 

Схожі статті