+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 08.09.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Рівне:

Платити менше. Так, за газ, світло та електроенергію можна сплачувати значно менше. Втім спочатку потрібно вжити потрібних заходів. З такою метою у Рівному вже втретє організовується виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології» 

Рівне вкотре вивчає досвід Польщі. Так, в інформаційно-освітньому просторі InfoHub відбудбувся тренінг в рамках проекту "Відкритий Луцьк, відкрите Рівне", метою якого є вивчення європейського досвіду громадського контролю відкритості та прозорості діяльності міської влади. 

Побачити на власні очі зоряні світи та почати з цього свою наукову кар’єру. Таку можливість тепер матимуть вихованці рівненської малої  академії наук, адже там відрили лабораторію космічних досліджень. Ідею створення унікальної лабораторії подав  доктор наук та викладач Міжнародного економіко-гуманітарного університету Йосип Джунь.  

Почути з перших вуст, яка вона військова журналістика та дізнатись цікаві історії з фронту сьогодні мали можливість студенти факультету журналістики МЕГУ, адже цього разу до майбутніх акул пера завітав в гості спеціальний кореспондент газети «Народна армія» Ярослав Мельничук. 

«Війна без строку»,— виставу під такою назвою показали у Рівненському драмтеатрі в рамках Всеукраїнського туру, що організовують працівники СБУ. Подію присвятили героям, які загинули в зоні АТО під час виконання своїх професійних  обов’язків.  

Луцьк:

Голова Волинської обласноі ради Ігор Палиця вийшов до журналістів. За роки своєі каденціі організував першу прес-конференцію. 

Луцька міська рада прийняла нові зміни до регламенту, які дескридитують роботу профільних комісій і ради загалом. 

Міська влада Луцька їде вітати Вінницю з днем міста. Які подарунки і сюрпризи везуть, цікавилися наші журналісти. 

Всі райони Волинської області зібралися у Луцьку аби продемонстувати своі вміння та досягнення. В парку Лесі Украінки святкували обжинких. 

Схожі статті