+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 08.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Напередодні Дня перемоги у Рівному вшанували пам'ять загиблих героїв майдану та АТО. Їхній подвиг ніколи не забудуть, адже вони віддали своє життя за Україну. Покласти квіти на їхні могили сьогодні прийшло чимало рівнян.

9 травня зранку у Рівному буде призупинено рух автотранспорту. Згідно розпорядження міського голови Рівного з 10:30 буде зупинено рух автотранспорту та електротранспорту вулицею Дубенською: від перехрестя з вулицею О. Теліги до початку вулиці Поповича.Рух буде відновлено після закінчення заходів на військовому меморіалі кладовище «Дубенське».До відома: О 10:00 09 травня відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну». В 11:00  на військовому меморіалі кладовище «Дубенське» відбудеться проведення молебню та мітингу – реквієму.

Хочеш працювати - то плати. Днями правоохоронці затримали начальника відділення Луцького прикордонного загону "Березове" на отриманні хабара. Вимагав посадовець гроші з підприємця, що займається переробкою деревини у прикордонній смузі. Скільки хотів та як затримували розповіли у військовій прокуратурі. 

У Рівному  знову організовують благодійний забіг,  присвячений до Дня Європи. Захід у місті вже є традиційним, відбудеться він 19 травня, а всі зібрані кошти будуть направлені на лікування маленького Матвійка.

Схожі статті