+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 07.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Чи фіксують у Рівному спалах менінгіту? Анонімне повідомлення матері  про те, що  дитину із  садочку номер 50  забрали в судомах та температурою понад 40 облетіло соціальні мережі. Інформацію підтвердили медики. Але, чи є загроза для інших вихованців та дітей міста? 

 Бурштинокопачі не можуть домовитися. Так, мова йде про мешканців Сарненського району, які постійно скаржаться на діяльність підприємств, які на законних підставах видобувають там сонячне каміння. Мовляв, вони постійно порушують умови договору. Хто прав, а хто ні?

Активісти та просто небайдужі рівняни сьогодні пікетували головне управління нацполіції Рівненщини. Вони вимагають пояснення щодо двох справ, які стосуються захоплення землі на Пагорбі Слави забудовником. Чи є прогрес?

Капітальний ремонт триває повним ходом. Про свої успіхи сьогодні нашим журналістам розповіли мешканці будинку Замкова 10 А. Але окрім здобутків ОСББ має і свої нарікання – не приватизована прибудинкова територія, ненадійне асфальтне покриття і сміттєвий колапс. 

Чекати програми з енергоефективності чи ні? Комплексної програми з енергоефективності на Рівненщині на 2018-2025 роки немає. Експерти прогнозують -  до кінця року її, ймовірно, й не буде. Тож, хто гальмує розробку комплексної програми?

Як нова копійка. Так, у Рівному відбулося урочисте відкриття оновленого навчального центру Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій. Тут створили комфортні умови не лише для навчання, а й відпочинку. У навчальному центрі вже чекають на своїх перших студентів. .

50 на 50 – саме так можна охарактеризувати виступи рівненських чоловічої та жіночої баскетбольних команд. Якщо чоловіки у кубковому протистоянні без проблем на виїзді здолали Чернівецький Старлайф, то дівчата у суперлізі в Вінниці зазнали прикрої поразки від Блискавок. 

Схожі статті