+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 07.09.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Рівне

У камуфляжі, але без зброї. Представники мисливських господарств із усієї України зібралися біля Кабміну, аби висловити свій протест проти дій Міністерства екології.

Судова епопея зі забудовою на Струтинської, 13Б продовжується. Так, скандальна  справа вже дісталась до  Житомирського апеляційного суду.

У Рівному вже третій рік поспіль організовується тематична виставка, яка називається «Сучасність. Енергозбереження. Технології». До міста традиційно на два дні з’їжджаються представники бізнесу, науковці, дослідники не лише з України, а й зарубіжжя, аби запропонувати місцевим споживачам газу, тепла та енергії передові технології, які забезпечують значну економію і ресурсів і коштів.

Рівненський льонокомбінат набирає на навчання швачок із подальшим працевлаштуванням. А також активно шукають молодих дизайнерів, безкоштовно даючи шанс початківцям реалізувати свої творчі задуми на базі найбільшого вітчизняного виробництва одягу.

Затвердили офіційно свої теплі стосунки. МФК «Кардинал-Рівне» підписав Меморандум про співпрацю із найактивнішими вболівальниками клубу.

Луцьк

Сьогоднішня сесія Волинськоі обласноі ради розпочалася з пікету. Мітингувальники запевняли, що ода не дає працювати підприємству Волиньторф.

Три сільські ради і 12 населених пунктів. У Луцьку об'єднується Боратинська ОТГ. її вважають найперспективнішою.

Як зробити Луцьк більш привабливим для туристів і чи справляється з цим завданням міська влада — дізнавалися журналісти "Сфера ТВ".

 

 

 

Схожі статті