+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 06.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Знову скарги і знову на «Санком Рівне». Вулиці міста, які обслуговує це підприємство буквально тонуть у смітті, скаржаться рівняни. Тож, коли нарешті  вирішиться проблема вивезення побутових відходів?

Як на Рівненщині роблять дороги? Асфальтобетонний завод на території Яринівської сільської ради Березнівського району запрацював влітку цього року. За три місяці вони вже видали 15 тисяч тонн асфальтобетонної суміші, при тому, що за увесь рік планували вийти на показник у 30 тисяч. Їх робота кажуть затребувана – продукцію постачають насамперед для будівництва дороги Городище-Рівне-Старокостянтинів. Також завод покриває деякі об’єкти Володимирецького, Дубровицького та Сарненського районів. 

Громадський контроль над медициною У Рівному активісти розпочали процес створення наглядових рад при медичних закладах. Вперше такий досвід запровадили в Рівненській обласній клінічній лікарні. 

Бути в тренді. Так, у Рівному для людей з особливими потребами надають перукарські послуги. При тому – абсолютно безкоштовно. Таку акцію щорічно з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів організовує міський Територіальний центру соціального обслуговування населення.

18 міжнародний турнір з боксу пам’яті Анатолія Яндали завершився у Рівному. Цьогоріч у змаганнях взяли участь спортсмени не лише з України, а й  Латвії, Литви, Білорусії та Молдови. Загалом на боксерський ринг вийшло близько 80 учасників. 

Шар, доріжка і кеглі. Це головні атрибути такого виду спорту як боулінг. Днями ж в обласному центрі пройшов традиційний Чемпіонат Рівненщини зі спортивного боулінгу. 

Схожі статті