+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 05.10.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Ще не грип, але простудні захворювання вже починають атакувати мешканців міста. А все через різке похолодання. Таким чином, вже сьогодні мешканцям міста варто задуматися про  профілактику грипу та гострих вірусних респіраторних захворювань. Що рекомендують лікарі?  

Як розпочати ремонтні роботи, коли частина людей не хоче індивідуального опалення? На тимчасовій контрольній комісії вирішували, як проводити ремонтні роботи в будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 62 а. 

З наступного року жителі Рівненщини самі відповідатимуть за стан доріг у своїх містах і селах. Адже з 1 січня 2018 року дороги загального користування місцевого значення переходять у підпорядкування органів місцевого самоврядування – сільських, селищних та міських рад. Це передбачено відповідним законом. 

День вчителя для особливих. У Рівненській обласній бібліотеці для педагогів із інвалідністю влаштували справжнє свято. І не просте, а з запахом чорнобривців. 

Закриття спідвейного сезону та 55-річчя «Радуги Рівне». Вже 8 жовтня для участі у  Міжнародному турнірі на рівненському Мототреці зберуться гонщики не тільки з України, але й Чехії, Латвії, Польщі, Аргентини та Словаччини.  Які ще чекають сюрпризи на вболівальників гонок? 

Схожі статті