+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 05.06.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Утеплення будинків, заощадження коштів та енергії все це чекає на переможців конкурсу з енергоефективності. Проте  організатори змушені були перенести конкурс через те, що багато учасників не встигли подати заявки, а декотрі вже подані проекти - мали помилки. 

Чемпіонат області з веслування на байдарках і каноє стартував сьогодні у Рівному. Цьогоріч позмагатися за звання найсильніших веслувальників області приїхало понад 60 спортсменів з Дубно, Березного, Млинова та Рівного. За підсумками чемпіонату найкращі учасники поїдуть на чемпіонат України, який відбудеться зовсім скоро у місті Ковель. Бачили, як змагаються веслувальники і наші журналісти.

Дачники, фермери, науковці, бізнесмени та студенти усі вони тепер мають змогу дізнатись про розвиток органічної продукції на Рівненщині більше. Адже у НУВГП відкрився центр, що виграв із безлічі конкурсантів міжнародний грант, який допоможе населенню розвивати свій бізнес і не боятись його починати, а споживачам харчуватись екологічно чистими продуктами. Які можливості відкриває центр перед громадянами розповість наша Катерина Сірук.

У Рівненському центральному парку ім Тараса Шевченка після реконструкції відкрили оновлену літню естраду, в народі названу «Зеленка». Ремонтні роботи тут тривали ще з осені минулого року. Чи сподобався рівнянам оновлений вигляд літньої естради-дізнавались наші журналісти. 

Телеканал «Сфера ТВ» переміг у номінації  "Найкраще виствітлення фізкультурного руху "Спорт для всіх" на телебаченні". Центр «Спорт для всіх» також відзначив ще чотири Рівненських ЗМІ, за висвітлення спорту та пропаганду здорового способу життя. З церемонії нагородження повернувся наш Павло Невесенко.

Детально дивіться у програмі "Новини Рівного" на "Сфера ТВ". 

Схожі статті