+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 05.04.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

У Рівному достроково припиняється опалювальний сезон. У зв’язку з різким підвищенням температури повітря та з урахуванням прогнозів щодо очікуваних температур на найближчі дні, а також з метою недопущення нераціонального споживання природного газу, було прийнято рішення про завершення опалювального сезону в п’ятницю, 6 квітня, з подальшим переключенням об’єктів підприємств на виробництво гарячої води та подачу її згідно із затвердженими графіками для потреб усіх категорій споживачів 

 Хто і навіщо вбиває бездомних собак на вулицях Рівного? Чому представники ОСББ проти того, щоб дворові коти мали доступ до підвальних приміщень? І коли нарешті в нашому місті створять всі умови, щоб бездомних тварин стало менше? Ці теми піднімали під час прес-конференції у Центрі комунікацій «МедіЯ» піднімали зоозахисники і представники стерилізаційного центру. 

Вже цього року жителі Рівного зможуть побачити зміни в центральному парку, сучасні архітектурні рішення, повністю оновлена сцена, змінений ландшафтний дизайн та багато іншого, що сподобається будь якій віковій категорії. Більше про новинки розповість Катерина Сірук.

Підбити підсумки 2017 року та обговорили як працювати із нововведеннями у законодавстві.  Про це сьогодні представники обласного управління ДАБІ розповіли головам районів області та будівельникам.  Чого ж чекати у 2018 році і чи зменшиться кількість недобросовісних забудовників у нашому регіоні? 

Мін’юст взявся примусово стягувати з підприємств заборговану заробітню плату. Відповідна кампанія розпочалась по усій Україні. На Рівненщині станом на 1 квітня було 8 підприємств-боржників в обласному центрі та Рівненському районі а також в Сарнах та Рокитнівському районі. Також нині розроблені відповідні інструкції для громадян ,де роз’яснено що робити та куди звертатись,якщо вам заборгували зароблені гроші. Такі путівники створені як для стагувачів, так і для боржників.

Рівне готується до Великодня. Вже традиційно напередодні свята у нашому місті відкрили Писанковий сад у парку Лебединка. Разом з тим провели на майдані незалежності благодійний ярмарок. Побували там і журналісти "Сфера ТВ". 

Схожі статті