+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 05.04.2013

Анонс:

На 16 сесії облради депутати заслухали звіти голови обласної ради Юрія Кічатого та голови облдержадміністрації Василя Берташа.

Перемогу у відкритому кубку з боксу серед жінок з Республіки Білорусь привезли у рідне місто рівянки Іванна Крупеня, Катерина Шамбір та Олександра Маліванець. Ці здобутки на спортивній ниві не єдині у наших співвітчизниць, перші місця у своїй ваговій категорії вони посіли й на чемпіонаті України місяць тому.

Творчі люди завжди бачать цей світ по-особливому і так само креативно намагаються відтворити свої почуття доступними засобами мистецтва. Одним із сучасних напрямків є фотографування, яке найбільш точно передає картинку навколо художника. Так, 4 квітня у Рівному відкрилась фотовиставка "Листи з Італії".

Область допомагає районам облаштовувати та ремонтувати спортивні майданчики. На минулій сесії Рівненської обласної ради депутати проголосували за декотрі зміни до бюджету. Зокрема, передбачили кошти на співфінансування спортмайданчиків краю. Проте, це стосується тих районів, де чиновники визначились з переліком майданчиків, які потребують реконструкції та заклали на це кошти у своїх місцевих бюджетах.

Схожі статті