+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 05.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Негода наробила біди у Рівному. Біля будинків близько сотні дерев повалив сильний вітер та сніг. За зверненнями громадян один із депутатів Рівного навіть склав перелік будинків, де впали насадження. Аби цю інформацію передати в управління  ЖКГ, список постійно оновлюється. Станом на даний час це близько сотні  житлових будинки у місті.

У Рівному – карантин. Вже з вівторка школярі не відвідуватимуть навчальні заклади. Карантин – це лише попереджувальний захід, розповідають у міській раді. Рішення комісії з надзвичайних ситуацій було таким, зважаючи на зафіксовані збільшення захворюваності серед школярів.  Як діятимуть далі і чи продовжуватимуть ще превентивні заходи?

І дeсятки влaсників нeрозмитнених aвтомобілів інозeмної реєстрaції об’єднала в Рівному акція “Авто Єврo Силa” цими вихідними. Зібралися водії на пaрковці пoблизу ТРЦ “Чайка”. Звiдти колонoю вирушили до будiвлі Рівненськoї ОДА.  Учaсники aкції кaжуть, -  хотіли привeрнути увaгу до проблеми легалізації нерoзмитнених авто, придбaних за кoрдоном. Адже вважають, що варто дати людям можливість їздити на авто, які вони в змозі собі дозволити. Перед автопробігом поспілкувалися із учасниками акції і представники патрульної поліції. Пообіцяли, якщо правила дорожнього руху учасники автопробігу не порушуватимуть – їх не штрафуватимуть. Нагадаємо, такі акції пройшли по усій Україні.

Їх відзначили. Обдарованій молоді Рівного, провідним творчим, бібліотечним працівникам та ветеранам галузі культури вручили стипендії міського голови. Таку традицію започаткували ще у 2003 році. Стипендія виплачується щомісяця, впродовж всього року. Тож, кого і за що відзначили та які враження переповнювали стипендіатів?

У здоровому тілі, здоровий дух. У Рівному провели першість  із плавання спортивно – оздоровчого комплексу  імені Завадського МЕГУДіти віком від 4 до 12 років змагалися за звання кращого у своїй категорії. 

Вдалого початку тижня за будь-якої погоди Вам бажає колектив телеканалу «Сфера –ТВ».

Схожі статті