+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 04.10.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Платіжки за комуналку можуть зрости. Так, мова йде про збільшення тарифу на вивезення твердих побутових відходів для рівнян. Оскільки, нині підприємство, яке займається захороненням цього сміття, працює собі у збиток. 

Бурштиновий інцидент у Рівному. Директоp одного із pівненських підприємcтв пoвідомив у поліцію, що у нього вкрали сімдесят вісім кілограм сонячного каміння. Мовляв, зловмисник шляxом пошкоджeння вxідних дверей та решітки поцупив зі складу велику партію бурштину.  

Проекти до розгляду координаційним комітетом! Вісімдесят шість проектів загальною вартістю майже 50 мільйонів гривень.  

Кольоровий колапс у годину пік. У Рівному проїжджу частину у центрі міста засипало повітряними кульками. Як з'ясувалося, таку своєрідну акцію для місцевих мешканців влаштував цирк-шапіто, який зараз гастролює у Рівному. Мовляв, таким чином вони вирішили підняти людям настрій. 

Чи можна втекти від реальності. Якщо хочете знати відповідь на це питання – варто братися за прочитання нового творіння рівненського письменника Макса Кідрука. Книга називається «Не озирайся і мовчи». 

Краса у вишиванках та фантастика у виробах з соломи. Саме такі роботи могли помилувати око рівнянам на мистецькій акції у Рівненській обласній бібліотеці.

Схожі статті