+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 04.06.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Понад тисячу рівнян прийшло на молебень за єдину Помісну Українську православну церкву. Священники на чолі з  архієпископом Рівненським і Острозьким Іларіоном читали молитви на підтримку звернення до Вселенського патріарха Варфоломія щодо надання Україні Томосу про створення Помісної церкви. Все дійство на майдані Незалежності бачили наші журналісти.

Екологічно чиста продукція в Україні це не міф, а реальність. На Рівненщині чимало підприємств сьогодні вже займається органічним виробництвом.  Наша знімальна група побувала на одному з таких виробництв, де вирощують ягоди. 

Володимир Хомко став екскурсоводом. З нагоди дня захисту дітей міський голова для діток провів екскурсію-вікторину у Рівненському зоопарку. Призи отримали найкмітливіші школярі, які відповідали першими на запитання про тварин. Також юні розумники мали змогу зробити знімок та поспілкуватись з очільником Рівного. Як це було знають наші журналісти.

Рівненщина стане ближчою до Польщі. На Млинівщині місцева влада підписала угоду про співпрацю з Пулавським повітом Республіка Польща. Згідно неї тепер ці регіони перейматимуть досвід один одного у різноманітних сферах життя, втім основний акцент зроблять на бізнесі. 

Деталі дивіться у програмі "Новини Рівного" на "Сфера ТВ".

Схожі статті