+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 04.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Як буде оприлюднюватись інформація для суб’єктів господарювання комунальної власності  Рівного та який перелік інформації про діяльність суб’єктів господарювання має обов’язково оприлюднюватись на сайті міськради? Які заклади охорони здоров’я Рівного підпадають під реорганізацію, які ж ще проекти-рішень розглядали на черговому засіданні бюджетної комісії Рівнеради?

Чи допомагає міським просторам ремонт? Саме цю тему зібрались за круглим столом обговорити представники міської влади, активісти  та архітектори. Тож, про те, як зробити так, щоб ремонти вулиць у Рівному були якісними?

Гуркіт моторів, швидкість та адреналін -  все це чекає на любителів спідвею на півфіналі чемпіонату Європи серед юніорів, що відбудеться 19 травня на рівненському мототреці. Наше місто вперше після тривалої перерви прийматиме змагання такого рівня. Тож аби до них гідно підготуватись, в облдержадміністрації пройшло засідання оргкомітету. Подробиці розкаже Катерина Сірук.

У Рівному заснували міжнародну премію імені Томаша Оскара-Сосновського. Цей скульптор з світовим іменем народився на Острожчині і хоча й більшу частину життя провів за кордоном, нині у нашому регіоні зберігається чимало його визначних робіт. Отримати премію скульптора зможуть молоді митці України та Польщі, адже саме ці країни заснували фундацію культурної спадщини Томаша Сосновського.

Платформа «ProZorro» вже відома кожному, хто продавав або купував майно. У Рівненській міській раді відбувся круглий стіл, де обговорювали підвищення прозорості та відкритості управління майном комунальної власності через систему «ProZorro».

Схожі статті