+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 04.04.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Завершення опалювального сезону вже не загорами. Традиційно подачу тепла котельні припиняють 15 квітня. Проте об’єкти соціальної сфери, на розсуд міської влади, можна відімкнути і раніше, за умови що середньодобова температура буде триматись на позначці +8 або вище. А ось що стосується багатоповерхівок, тут все ще простіше-каже міський голова Рівного Володимир Хомко. Якщо мешканці з настанням потепління вже не хочуть платити за опалення,їм достатньо написати відповідну заяву на припинення постачання тепла до будинку достроково.

У Рівному відбулось урочисте підписання контракту з  Єврокомісією по проекту «Містичні підземелля Рівного. Культурна спадщина, як елемент інтерактивного вивчення локальної історії». 

Громада села Птичі знову увійшла до  свого храму, однак вже з рішенням суду. Протистояння за нього триває більше трьох років. Нагадаємо, на храм претендують  релігійній громади двох патріархатів української православної церкви. Свій офіційний коментар щодо подій, які відбуваються на Дубенщині надав  архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, далі пряма мова.

У Рівному відбулася інформаційна кампанія присвячена  Всесвітньому дню здоров’я. Такі акції стали вже традиційними для міського управління охорони здоров’я. Зокрема по закладах нашого міста представники первинної медико-санітарної  допомоги провели роз'яснюючу роботу по питанням вибору лікаря та приписної кампанії у Рівному. А ще усі бажаючі могли поміряти артеріальний тиск. Робив цю процедуру і наш Павло Невесенко.

Льонокомбінатівці шукали правди у владних кабінетах Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС України. Все через те, що Рівненський льонокомбінат нині може отримати додаткове податкове навантаження на підприємство. Чи були почуті активісти у Львові?

Екскурсії, нові знайомства та незабутні враження від західного краю.  Вже в четверте на гостини до Рівненщини завітала група школярів із прифронтового міста Авдіївка Донецької області. Візит  став можливим завдяки проекту «Незабутній відпочинок та патріотичне виховання дітей» в рамках  Громадського бюджету Рівного . Сьогодні діти завітали до міського голови Володимира Хомка. Що йому презентували – бачили наші журналісти.

Вже цієї неділі християни східного обряду святкуватимуть Великдень. Відтак, останній тиждень перед Воскресінням Христовим називають страсним. Адже саме в ці дні відбулась і зрада Іудою Ісуса, і таємна вечеря, та й, власне, саме розп’яття на хресті. Як варто провести ці скорботні дні для християн?

Схожі статті