+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 03.04.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

До Рівного завітала посол Франції в Україні Ізабєль Дюмон. На зустрічі з представниками міської влади вона говорила про проект «Французька весна» та співпрацю, а також дякувала за підтримку їхнього мистецтва та підприємницьку діяльність.  Далі розповість наш журналіст Катерина Сірук.

Вже втретє! У Рівному патрульні складали присягу чесно та віддано служити українському народу. Пройшовши кілька непростих етапів відбору, 37 новобранців візьмуть за роботу у поліції. Тож, скільки тепер патрульних на Рівненщині і чи будуть проводитися набори поліцейських. Далі у сюжеті.

Вже з середини квітня можна буде подавати заявки проектів на Громадський бюджет. Секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук розповідає: цьогоріч змінено терміни подачі, також тепер великі проекти можна буде реалізовувати впродовж двох років. Більше про нововведення –далі пряма мова. 

Вперше у Рівному відбулися всеукраїнські змагання з бодібілдингу Кубок Західного регіону України. Учассть у ньому взяло 35 спортсменів з семи областей України. Показували справжню фізичну красу тіла юніори, чоловіки та жінки у різних номінаціях. І що особливо приємно рівненські спортсмени опинилися серед переможців та призерів турніру. Побували на унікальному спортивному дійстві і наші журналісти.

Традиційно, у Рівненському центрі «Особлива дитина» напередодні Великодня діти розписують писанки та різноманітні смаколики.  Таким чином вони разом з міським головою Рівного Володимиром Хомком хочуть передати усю атмосферу свята Пасхи. До того ж такі старання особливих дітей несуть у собі ще й благородну мету. 

Схожі статті