+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 02.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Куди подітись? Підприємці ринку «Моріон» знову прийшли на сесію Рівнеради. Комісія, що створили на попередній сесії, не дала очікуваних результатів. Тож, що чекає ринок далі? 

Робота кипить. На вулиці Шухевича триває капітальний ремонт дороги і тротуарів. Більше того, там з’являються перші у місті велодоріжки. Чи все відповідає нормам? 

12 заправочних станцій, які не мають дозволів на експлуатацію газових бочок, функціонують у Рівному. Про це журналістам "Сфера ТВ" повідомили в Управлінні ДАБІ у Рівненській області. Очільник відомства Ігор Мічуда зазначає, що наразі йдуть масові перевірки заправок, а це об’єкти підвищеної небезпеки. 

З миру по нитці і вийде – маскувальна сітка. Упродовж двох місяців учні разом з вчителями та батьками Рівненщини сплели 130 маскувальних сіток. Усе це передадуть нашим бійцям на Схід.  

Баскетбольний клуб «Рівне» на своєму майданчику переміг у першому матчі кубку України. Наші баскетболісти здолали команду Старлайф, яка виступає у першій лізі. Рахунок у матчі 74:65. 

Схожі статті