+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 02.05.2018 (ВІДЕО)

Коли ви маєте проблеми з будинком, архітектурними пам’ятками та іншим до кого ви звертаєтесь? До ЖЕКу, ОСББ або пишете купу листів до органів міської ради. У Рівному обговорювали положення «про публічні консультації в місті Рівне», що допоможуть відкрито міській раді та посадовцям спілкуватись з мешканцями міста та доходити до якогось спільного рішення у вирішенні тої чи іншої проблеми.

Павел Месьонц перший,  рівняни Марко Левішин та Віталій Лисак на п’єдесталі. У Рівному завершився спідвейний кубок відкриття сезону. Цього дня до нашого міста завітали гонщики з Польщі, Фінляндії, Латвії, Німеччини та України. Змагання викликали чималий ажіотаж у вболівальників, яких на стадіоні «Мототрек» зібралося близько семи з половиною тисяч. Спостерігав за баталіями на гоночних доріжках і наш Павло Невесенко    

Бухгалтер, економіст, менеджер, юрист, інженер. Сьогодні вищі навчальні заклади пропонують своїм абітурієнтам доволі широкий вибір спеціальностей. Але.ю як обрати собі майбутню професію, орієнтуючись не лише на інтерес до тої чи іншої роботи, але й враховуючи власні здібності. Відповідь на це питання тепер можуть дати в «Острозькій академії».  Адже тут відкрився центр професійної та кар’єрної орієнтації. Тож, як дізнатись, що ти обрав правильну професію розповість Катерина Сірук.  

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ спільно з міжнародними партнерами планує до 2021 року створити Містобудівний кадастр України. Для цього органи місцевого самоврядування мають надавати дані і створювати умови, які потім будуть використовуватися на регіональному рівні. Але важливою умовою є врахування як державних інтересів з точки зору розвитку і планування територій України, так і місцевих – інтереси громад, які хочуть розвиватися і залучати інвестиції.За словами заступника міського голови Рівного Віталія Германа-містобудівний кадастр включатиме в себе детальну інформацію про територію.землі та інфраструктуру населених пунктів та регіонів. 

Використання сонячної енергії набирає все більшої популярності в Україні. Небесне світило плати не попросить, а от заробити на «зеленому тарифі» допоможе. Головне тут відповідне обладнання та технології.

Схожі статті