+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 02.04.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Які зміни можуть чекати на структуру Рівненської міської ради та її виконавчого комітету, на скільки штатних одиниць хочуть збільшити державний архітектурно-будівельний контроль міста та скільки коштів потрібно на програму очищення водойм. Ці і не тільки питання обговорювали на черговому засіданні комісії з питань міського господарства депутати Рівненської міськради. Тож, які проекти рішень міські обранці підтримали?

 Підзаробляв продажем службової інформації . Працівники управління кіберполіції викрили  20-річного менеджера кол-центру банку. Чоловік  маючи доступ до автоматизованих інформаційних систем копіював та збував інформацію для третьої особи. За це молодик отримував винагороду у розмірі від 500 до тисячі гривень. 

 Українське молоко має стати якіснішим. Вже з липня цього року в нашій державі починають відмовлятись від молока другого гатунку. Себто молока від населення. Як такі нововведення відобразяться на селянах, які здають молоко? 

У Костополі «ЗІЛ» збив пішохода. Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 5 ранку на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів». У результаті наїзду 52-річного місцевого жителя госпіталізували  до лікарні у тяжкому стані. У поліції кажуть, що чоловік йшов по дорозі по ходу руху автомобіля.

Талановиті рівняни отримали найвищу міську творчу відзнаку мистецьку премію в галузях творчого мистецтва з метою увічнення пам’яті видатного художника, архітектора та педагога Георгія Косміаді. Хто ж став володарем цьогорічної премії?

Схожі статті