+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 02.03.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

"Смертельна" БЦЖ: чи варто бити на сполох рівненським батькам? Наразі на Рівненщині близько 50 тисяч доз вакцин БЦЖ болгарської компанії потрапили під заборону. Усі вони знаходяться на складах. Нагадаємо, що Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками тимчасово заборонила по всій Україні болгарську вакцину БЦЖ. До служби надійшло повідомлення від Білопільської райлікарні (Сумщина) про те, що після імунізації померла дитина. Це стандартна процедура коли проводиться розслідування видається розпорядження на тимчасову заборону лікарського препарату. Відповідний документ оприлюднений на офіційному сайті відомства. Як виявилось, у рівненських поліклініках використовують вакцину БЦЖ іншої серії. Усі інші - під забороною на складах. На разі в нашій області знаходиться 50 тис. доз  даної серії. Всього було використано понад 9 тисяч і ніяких несприятливих подій після імунізації не було.- розповідає завідувач епідвідділу Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз.

Через порушення трудового законодавства. У Рівненському міському суді розглядали  справу про адміністративне правопорушення . В січні цього року управління Держпраці у Рівненській області провело перевірку у Фонді соціального страхування, через направлених  декілька скарг у яких вказувалось на порушення , що були пов’язані зі звільненням працівників з фонду. Побували на судовому засіданні і наші журналісти. 

«Гаражам -черепашкам» та МАФам у Рівному не бути! Вже складено оновлений список де незаконно встановлені тимчасові конструкції підлягають знесенню. Міський голова Рівного, Володимир Хомко запевняє, всі такі конструкції рано чи пізно будуть знесені, це лише справа часу. Далі – пряма мова.

Сильні морози не вщухають на Рівненщині. Нагадаємо, у ніч на 1 березня, синоптики встановили температурний рекорд для нашого краю – 24 градуси. В свою чергу, рятувальники звітують, що у Рівному, поблизу ринку Дикого, облаштували мобільний пункт обігріву. Там можна зігрітися гарячим чаєм, є обігрівачі, ковдри та медикаменти. Додатково на Рівненщині діє 33 стаціонарні пункти обігріву, які розміщені на об’єктах медичних та соціальних сфер.

На Рівненському полігоні 14 окрема механізована бригада  проводить прийом військовослужбовців оперативного резерву першої черги . Військові вже були в зоні АТО ,але командування ЗСУ їх тримає в тонусі. Чи не завадив зборам рекордний холод, який наразі фіксують синоптики, розкажуть наші журналісти. 

Рівняни довели, що вони найвправніші лижники. На лижній базі "Динамо" у Сумах відбулися змагання з лижного кросу. У заході взяли участь 75 співробітників підрозділів поліції охорони з усіх куточків України. Рівняни повернулись додому з перемогою. Змагання проводилися вперше. Незважаючи на 12-градусний мороз, усіх учасників переповнювали радісні емоції та жага до перемоги. 

Більше перемог у житті Вам бажає колектив телеканалу «Сфера – ТВ». Активних вихідних Вам!

Схожі статті