+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 02.02.2018 (ВІДЕО)

З 2 по 9 лютого учні Рівненського району не ходитимуть до школи. У зв’язку із збільшенням кількості хворих на грип та ГРВІ місцева влада прийняла рішення про призупинення навчання. Повідомляє прес-служба Рівненської ОДА. У семи школах району відсоток захворюваності учнів перевищує 20%. Минулого тижня на Рівненщині на грип та інші гострі респіраторні інфекції захворіло 6 тисяч 798 осіб, що на 21% більше попереднього . У школах Рівного ширяться чутки про те, що з понеділка  там теж буде карантин.  Але в  міському управлінні охорони здоров`я повідомляють,  підстав для цього немає. По Рівному показники до порогу становлять 47% .

У Рівному відзначили  74-ту  річницю визволення міста від нацистських загарбників. На військовому меморіалі кладовища «Дубенське» традиційно відбулися урочистості. Аби віддати шану полеглим біля Рівного двом тисячам вояків,  ветерани, представники влади та громадськості поклали квіти до меморіалу.  

Ловили бандитів та звільняли заручників. Але умовно. Правоохоронці територіальних підрозділів чотирьох районів Рівненщини складали практичний іспит у вмінні взаємодіяти у знешкодженні злочинців та звільненні заручників. І хоча й так званий злочин вигаданий, стражі порядку діяли так, неначе він справжній. 

У Рівному відзначили кращих серед кращих. Зокрема, мова йде про майже сотню найуспішніших спортсменів з інвалідністю Рівненщини. Так, за минулий рік вони стали призовими переможцями найрізноманітніших всеукраїнських та міжнародних змагань. І завдяки їм слава про Рівненщину прогриміла не лише по всій Україні, а й світі. 

Згадати того, хто чимало зробив для національного університету водного господарства та природокористування. Олексій Костін, засновник кафедральної школи гідравліки трубчастих споруд. Новатор, вчитель, наставник  та ще безліч хороших слів говорять про нього колеги та вихованці. 

У Рівному вперше відбудеться жіночий чемпіонат з боксу. Нaйсильніші бoксерки крaїни з 6 пo 11 лютoгo змaгaтимуться в нашому місті. Oчікується учaсть пoнaд 300 спoртсменoк. Зa підсумкaми цьoгo турніру сфoрмують збірну Укрaїни для учaсті в чемпіoнaтaх Єврoпи тa світу. Відбувaтиметься змагання у пaлaці культури «Текстильник», де нa сцені oблaднaють ринг.

Натхнення для перемог і вдалих вихідних Ввам бажає колектив телеканалу «Сфера –ТВ».

Схожі статті