+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 01.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Про заражену воду із кранів у Рівному, сьогодні не говорив хіба – що ледачий. Чутка про те, що у водопроводі Рівнеоблводоканалу знайшли Гепатит А почала ширитися ще від учорашнього вечора. Ззнімальна група "Сфера ТВ" перевірила, де правда і чи безпечно пити воду із крану. 

А ось факт зараження африканською чумою на Рівненщині - підтвердився.  Виявили захворювання у селі Кустин у одному з приватних господарств. На протиепізоотичній комісії району вже затвердили план дій, які б не дали можливості поширюватись захворюванню далі.  Заражених тварин вже умертвили, а туші спалили. Нині також проводять дезінфекцію приміщення. Ветеринари закликають людей бути обачними, адже африканська чума швидко поширюється. 

У Рівному не вистачає донорів крові. Таку інформацію оприлюднили волонтери.  Представники  благодійного фонду «Скарбниця надії» започаткували проект «Краплина життя», за допомогою якого й хочуть покрити усі потреби для пацієнтів. 

Рівненська "Славія" вже п'ятий рік поспіль стала Чемпіоном Рівненської області з футболу серед ветеранів старших 35 років. На стадіоні «Локомотив» у Здолбунові відбувся фінальний матч цього  сезону. У ньому зіграли ті ж команди, що розігрували перше місце минулоріч . За золоті медалі боролися чемпіон останніх чотирьох років ФК «Славія» з Рівного та «Іква» з Млинова. Матч завершився з рахунком 4:0 на користь рівнян. Нагадаємо, що минулорічний фінал завершився перемогою рівненських ветеранів з рахунком 9:0.

18 вагітних рівнянок відчули себе справжніми фотомоделями. На світлинах фіналістки проекту «Пузата мама» традиційно постали з розмальованими животиками боді-артом. Неповторні образи для учасниць  творила ціла команда професіоналів. Самі ж майбутні матусі задоволені, що взяли участь у цьому проекті, на їх думку, вагітність не привід сидіти вдома та чекати з острахом на пологи. 

Схожі статті