+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 01.06.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Контролювати ситуацію в місті у режимі реального часу. Тепер таку можливість мають рівненські поліцейські, адже у обласному управлінні Національної поліції відкрили ситуаційний центр. Облаштовували його 4 місяці, нині ж тут працює більше ніж півсотні осіб. 

Памятну дошку видатному рівненському журналісту Володимиру Шишкову сьогодні відкрили у Рівному. Він вніс значний вклад у журналістику нашого регіону. 40 років пропрацював у цій професії, тривалий час очолював обласну спілку журналістів. Колеги та близькі відзначають великий професіоналізм та щирість у житті. З відкриття пам’ятної дошки повернувся наш Павло Несесенко.

В Україні наразі дефіцит дитячих садочків, і місто Рівне стало не виключенням. Тому міська влада в планах має відкрити 3 садочка. Один з них буде знаходитись на вулиці Соборна. Раніше дошкільний-навчальний  заклад функціонував і мав назву «Вишенька». Але вже кілька років він знаходився в експлуатації різних організацій. Коли відбудеться відкриття садочка? 

Зміни до бюджету Рівного, переформатування комунальних закладів охорони здоров’я, хто буде вивозити побутові відходи у Рівному та чи будуть грошові виплати добровольцям все це обговорювали на бюджетній комісії Рівнеради. 

З нагоди дня захисту дітей вперше в історії Рівненського зоопарку на відвідувачів чекатиме захоплююча екскурсія від міського голови «Навколо світу за один день». 2 червня відбудеться екскурсія для переможців та призерів міської олімпіади «Юне обдарування» разом з міським головою. Володимир Євгенович познайомить дітей з найбільш цікавими мешканцями зоопарку. Початок о 11:00 біля центрального входу в зоопарк.

Деталі дивіться у програмі "Новини Рівного" на "Сфера ТВ".

Схожі статті