+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 01.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

У Рівному латають  ями на дорогах.  Працівники ШЕУ, за допомогою поліції та активістів склали перелік найбільш проблемних ділянок дорожнього покриття і нині працюють над усуненням ямковості. Попереджають це  аварійний ремонт ,а не поточний. Як латали сьогодні  дорогу на Луцькому кільці?

Невиправдані надії. А все через недосконале положення. Зокрема, мова йде про реалізацію у 2017 році проектів Громадського бюджету. Адже, із майже трьох десятків проектів шанс на втілення отримала лише половина. Активісти переконані – основна проблема у недосконалому положенні про Громадський бюджет. Як шукали шляхи виходу із невтішної ситуації?

Рятувальники попереджають! Любителям зимової риболовлі нині небезпечно перебувати на льоду. І хоч крига нині на водоймах ще є та вона крихка і зовсім не надійна. Тож рятувальники закликають  рибалок  і загалом жителів області бути обачними  і дотримуватись правил безпеки поводження  на льоду. 

 «Рівне – місто унікальних подій», яким воно буде цьогоріч? Експертна рада розглянула всі 49 проектів, що були подані на конкурс та винесла свій вердикт. Тож, чим керувались члени ради та скільки в результаті проектів планують реалізувати?

Жіноча баскетбольна команда Рівне на своєму майданчику перемогла принципового суперника «Динамо – НПУ». Фінальна сирена зафіксувала рахунок 87:84 на користь рівнянок. Рахунок на табло свідчить, що наші баскетболістки перемогли дуже не простого суперника. Матч був напруженим і дуже нервовим для господарок майданчика. 

Натхнення для перемог Вам бажає колектив телеканалу «Сфера –ТВ».

Схожі статті