+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумок від 06.06.-09.06.2017 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному планують створити Центр громадського здоров’я.

Як студентство може впливати на процес прийняття рішень на місцевому та націоналньому рівні ?» Цю тему обговорили із молодіжним потенціалом НУВГП громадська організація «Центр UA».

«Досить сидіти і нарікати, зміни починаються з нас», - так вважають активісти Рівного.

В Острозькій академії відкривають одразу дві нові та унікальні для нашої держави спеціальності - «Охорона здоров’я» та «Національна безпека», на базі факультету політико-інформаційного менеджменту. 

«Полісянка» їде до Нідерландів.

У Рівному безкоштовно щеплюють тварин від сказу.

Дбати про навколишнє середовище - це завдання номер один для кожного громадянина, який прагне жити в екологічно чистій країні.

Очільник Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко перевірив, як триває зведення школи-довгобуда у селі Горбаків та добудова дитячого садочку у селищі Гоща.

Короткометражний фільм за 24 години, 16 викладачів і майже сотня слухачів.  «Кіношкола у Рівному» підбила підсумки своєї діяльності у першому сезоні.   

Питання надання статусу ветерана війни,медичне забезпечення,виділення земельних ділянок,захист персональних данних та надання освітніх послуг дітям учасників АТО.

У Рівному медична конференція: до нашого міста зїхались лікарі ортопеди-травматологи з різних куточків України.

Прилаштувати своє чадо до дитячого садочку можна через електронну чергу, в яку батьки завбачливо стають відразу після народження дитини.

Схожі статті