+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 30.11. - 06.12.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

На сесії Рівнеради депутати сформували постійні комісії та обрати голів. На Рівненщині зима розпочнеться з мокрого снігу та незначних морозів. З 1 грудня рух приватного автотранспорту у Рівному на вулиці Соборній  частково обмежать. У Рівне приїхали столичні експерти із децентралізації. На Рівненщині отруїлися люди.

На сесії Рівнеради мешканці Соборної, 61 просили припинити продаж  підвалів у будинку. На Рівненщині зафіксовано понад дві тисячі осіб із ВІЛ. У Рівному відбувся фестиваль українсько-грузинської дружби. Рівненські благодійні організації та Рада голів ОСББ мають можливість отримати кругленьку суму. Рівненським журналістам поліція розповіла  про свою роботу. Як впорались рівненські комунальники зі снігом?

У Рівному виконують закон про декомунізацію. Як рівняни дотримуються Різдвяного Посту? Кандидати у патрульну поліцію Рівного проходять психологічне тестування. Де відпочиватимуть рівняни на новорічні свята?

Аварійно-рятувальні служби Рівненщини розповіли про готовність до зимового періоду. У МЕГУ вчителям німецької мови провели майстер-клас лектори Фонду Роберта Боша. У навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» відбувся конкурс дитячої творчості «Ти-зірка!» На сесії Рівнеради депутати проголосували за утворення виконкому і затвердили його склад.

З третьої спроби новобрані депутати Рівненської облради призначили голів постійних комісій та їх склад. У  Рівненському диспансері радіаційного захисту населення відкрили палати для хворих на муковісцидоз. У Рівному говорили про проблеми орфанних хворих. На новорічні свята центр Рівного прикрашатиме 24-метрова  ялинка з Базальтівського лісництва.

Схожі статті