+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 29.02.-06.03.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Міхеіл Саакашвілі представив у Рівному громадський антикорупційний рух «За очищення». Міський голова Рівного повідомив, що  не відмовляв команді Міхеіла Саакашвілі  у приміщенні  для проведення форуму. У Рівному «Золоту підкову» і досі не можуть добудувати. Громадські організації Рівненщини контролюватимуть якість медицини. Для рівненських голів ОСББ провели інформаційний семінар, аби познайомити з виробниками енергозберігаючої продукції. У МЕГУ презентували книгу пам`яті «Революція Гідності. Війна».

Чи буде реорганізація виконавчого апарату Рівненської облради? Представники «Рівненського обласного кредитного майдану» пікетували банк. На спеціальній комісії обговорили питання будівництва багатоповерхівки неподалік краєзнавчого музею у Рівному. У МЕГУ планують про своїх випускників видати книгу «Зоряна алея».

Що потрібно знати рівнянам, якщо їх права порушують на роботі? Депутати Рівненської обласної ради обговорили зміни до місцевого бюджету. Чи виправдали сподівання жителів Рівненщини сервісні центри замість ліквідованих МРЕВ? Викладачі МЕГУ своїх студентів розважали  піснями, танцями та жартами.

У Рівному диско-бар «Октант» та бар «Турист» працюватимуть до першої години ночі. Трьома районами Рівненщини планують прокласти високовольтну лінію. Рівненські легкоатлети взялися популяризувати у місті біг. У стінах МЕГУ провели для студентів тренінг з працевлаштування. У Рівному відбувся навчальний семінар для представників територіальних громад з питань створення ЦНАПів.

На Рівне чекають інноваційні зміни. У Рівному лікар презентувала книги про православну церкву. Про інформаційні війни студентам МЕГУ розповіли відомі журналісти та науковці.

Схожі статті