+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 28.08.- 01.09.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

У Рівному відбувся міжнародний фестиваль ковальського мистецтва «Металеве серце України». 

Вперше до Дня міста пройшов модний показ місцевих дизайнерів.

У рамках святкування Дня Рвного та міжнародного фестивалю «Art Jazz Cooperation» до обласного центру із виступом завітала відома співачка KATYA CHILLY.

Триває відбір патрульних поліцейських у Рівному. Цього разу майбутні копи здавали фізичну підготовку – віджимання, прес та біг.

Не в теорії, а на практиці. У Рівному лікарів навчали діяти у критичних ситуаціях, які можуть трапитися будь-де і будь з ким. Тренінг організували в рамках підтримки «Світового банку». 

Доступне житло, охорона національних пам’яток, будівництво доріг. Ці та інші не менш важливі питання обласні обранці розглянули під час засідання постійної комісії з питань будівництва та розвитку інфраструктури. 

З початку року новий рибоохоронний патруль почав свою роботу на території  Рівненської,  Івано- Франківської, Тернопільської та Харківської областей. 

У Рівному планують спорудити пам’ятник відомому українському діячеві, провіднику ОУН – Б Степану Бандері.  Ініціативу взялися активно реалізовувати представники рівненської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода».  

Рівненський льонокомбінат стає все більш популярним за кордоном. На підприємство із робочим візитом завітав президент ірано-української торгово-промислової палати Хамі-дреза Гаді.

Співробітники Служби безпеки спільно з генпрокуратурою затримали на хабарі депутата Рівненської міської ради Володимира Кудріна. За версією правоохоронців, окрім грошей  у розмірі п`яти тисяч доларів, під час обшуків знайшли бурштин і наркотики.

Чи збудують об'їзну дорогу навколо Рівного сполученням Київ-Рівне-Луцьк обласні депутати вирішували під час засідання комісії з будівництва та розвитку інфраструктури. Певні напрацювання вже є. Справа лише за тим, аби обласна та міська ради були одностайними.

Вчитися по - новому.  Цьогоріч більше сотні першокласників області будуть опановувати модернізовану систему навчання. У ній не буде книг і типових уроків, натомість вільне спілкування із педагогами та комунікація із своїми ровесниками.  

Перший раз у перший клас. Як відзначили свято першого дзвоника у Рівному. 

До нового навчального року готувалися не тільки школи, а й інші дитячі установи.  Відтак «Станція юних натуралістів» також чекала на  зустріч із своїми вихованцями.  

Вперед до нових знань. Першокурсники Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Демянчука 1 вересня запалили свічу пізнання, запустили в небо голубів миру та отримали перший у своєму житті документ, який засвідчує їхнє студентство.

500 абітурієнтів склали присягу на вірність Україні та своїй альма- матер в Острозькій академії. 

 

 

Схожі статті