+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 28.03.-03.04.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Меценат відремонтував перший поверх інфекційного відділення Кузнецовської міськлікарні. До Рівного завітала делегація з Луцька. Власник Рівненського льонокомбінату отримав церковну нагороду. У Рівненському аграрному коледжі розповіли про зміни, які чекають на навчальний заклад. У Млинові активно популяризують футбол. Будівельна компанія «Стоград» готова виділити на розвиток Рівненського краєзнавчого музею 250 тисяч гривень.

Під вікнами МЕГУ планують створити розплідник собак. У Рівному продовжується скандал навколо будівництва на вулиці Толстого, 10.

Рівняни просять перевірити стан забрудненості повітря поблизу низки великих підприємств. Рятувальники Рівненщини розказали  про наслідки пожеж в екосистемах. У Рівненському професійному ліцеї провели традиційні змагання між верстатниками широкого профілю. Рівненський льонокомбінат запускає перше в Україні виробництво махрових жіночих халатів. 350 тисяч гривень виділили з обласного бюджету Рівненщини на ініціативи сільських та міських громад.

Колишній голова Рівненської облради Володимир Ковальчук  хоче поновитися на посаді через суд. Музейники та забудовники на Толстого, 10 прийшли доводити свою правоту на сесію Рівнеради. Громадський активіст Олександр Лащук розповів про те, що обласна рада без конкурсу планує  надати дружинам депутатів деякі котельні.

Логотипом Рівного став варіант зображення від місцевих активістів. У Рівному розповіли як дітям з обмеженими можливостями пристосуватися у суспільстві. У Рівному презентували унікальний молитовник для людей з вадами зору.  Для рівнян влаштували «Прохаськотерапію».

Схожі статті