+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 26.09.-02.10.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Наших паралімпійців продовжують нагороджувати за здобутки в Ріо-де-Жанейро. У рівненському садочку за номером 14 провели капітальний ремонт харчоблоку. З 26 вересня на Рівненщині стартує набір на 20 вакантних посад рядових поліцейських. «Зазирни у мої сни». Новий роман українського письменника Максима Кідрука.

У садочки попадуть лише обрані, а тим часом біля Рівного розгорнулося грандіозне незаконне будівництво. В жовтні в Україні стартує осінній призов. В одній з перших «панельок» міста почали ремонтувати дах. Рівненський зоопарк на прийдешні вихідні підготував для рівнян різні дійства.

І знову «Джем». Сміттєпереробний завод у Рівному таки може запрацювати. Лише половина рівнян оформили субсидії. На радість та для оздоровлення малечі. Новий гімнастичний зал відкрили в початковій школі НВК «Колегіум». Представники діаспори та науковий осередок, завітав до Острозької академії. У Рівному буде фестиваль кави.

29 вересня, на всеукраїнському рівні відзначають 75-ті роковини трагедії у Бабиному Яру. Хто нищить  майно на стадіоні «Мототрек» ? Міні-футбол повертається. Вже 4 жовтня на базі ДЮСШ №4 відбудеться офіційне відкриття футзального сезону, домашньою грою МФК «Кардинал-Рівне» проти столичної команди «Хіт». Вже за декілька тижнів у Рівному розпочнеться опалювальний сезон, з яким в скриньки містян почнуть надходити «солідні» платіжки за тепло. У Рівному презентували віртуальну карту старого міста.

Схожі статті