+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 25.01.-31.01.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Карантин безкарності оголосили рівненські активісти непрофесійним медикам. На Рівненщині розповіли,  як заробляють гроші у заказнику, що у Зарічненському районі. На виставу «Біла ворона» до Рівного завітали автор твору  Юрiй Рибчинський i композитор Геннадiй Татарченко.

Петро Порошенко не приїхав на Рівненщину на відкриття ЦНАПу та райлікарні.  Активісти Рівного пропонують встановити додаткове освітлення на 55 нерегульованих пішохідних переходах. Поблизу стадіону «Авангард» з’явиться новеньке футбольне поле зі штучним покриттям. У Рівному в обласній бібліотеці вшанували пам'ять жертв Голокосту.

Працівники Рівненської юстиції консультуватимуть рівнян через Фейсбук та Скайп. Рівненська облрада закликала Парламент не голосувати за особливий статус Донбасу. У Рівному вирішується доля будівлі колишньої санстанції. З  першого лютого на Рівненщині стартує реєстрація учасників на ЗНО.

Столичні посадовці почули рівненських активістів «Карантину безкарності». На  сесії Рівненської міськради депутати розглянули більше 80 питань. Британські інструктори навчають на рівненському полігоні наших військовослужбовців. Нове ім’я отримають майже сорок вулиць Рівного.

Петро Порошенко таки приїхав на Рівненщину. У рівненських школах відмінили карантин, адже зменшилася кількість хворих на грип і ГРВІ. У Рівне приїхала консул асоціації "Аутизм-Європа", щоб навчити батьків хворих діток, як жити та боротися з недугою. Рівненський міський суд прийняв рішення заарештувати 8,5 мільярда гривень на рахунках одного з банків. На утримання 13 ПТУ із бюджету Рівненщини виділили 62 мільйони гривень.

Схожі статті