+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 23.05.-29.05.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Після третього засідання сесії депутати таки затвердили регламент Рівнеради. У Рівному артисти, які гастролюють в Росії, виступати більше не будуть. У Рівному презентували інформаційно-аналітичну систему комунікації між депутатами та виборцями. Для рівнян показали поетично-хореографічну виставу «Лялькар». У Рівненському зоопарку пройшли перегони черепах. У Рівному стартував пробіг «RIVNE EURO RUN 2016».

Для Рівного планують придбати 6 тролейбусів. У Рівному пройшли обласні змагання з пожежно-прикладного спорту. У Рівному говорили про фінансування політичних партій, діяльність їх осередків та законодавчі нововведення. Кіборг із Одеси покликав заміж рівнянку.

Проект реконструкції рівненського стадіону «Авангард» розроблятимуть львів’яни. У Рівненському зоопарку стало на одного мешканця більше. Рівненський льонокомбінат знову заганяють у глухий кут.

Рівненський санаторій «Червону калину» хочуть приватизувати. На Рівненщині обговорили  реалізацію програми «Власний дім». У Рівному майбутні медсестри з різних куточків країни змагаються за звання кращої. Патрульні Рівного прозвітували за 30 днів своєї роботи.

У Рівному на колінах та зі сльозами на очах прощалися із загиблим айдарівцем Миколою Кулібою. Рівненські школярі відгуляли останній дзвоник. У Рівному функціонує майже триста ОСББ, ще десять на стадії створення. Питання щодо будівництва у Рівному на Толстого так і не вирішили.

Схожі статті