+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 22.02.-28.02-21.02. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Горів офіс рівненського «Автомайдану». У Рівному створюють сайт Пам’яті полеглих Героїв Майдану та АТО. У Рівному вшанували пам'ять «Небесної сотні»  під час  другої річниці розстрілів майданівців. Правозахисники провели у Рівному проект «Правове навчання населення та розвиток громадянського суспільства».

Обирали, як президента: Громадська рада при Рівненській ОДА з новим головою. Депутати Рівненської облради відмовили «Укрбурштину» та «Надра Спецленд Ресурсу» у наданні спецдозволів на розробку бурштинових родовищ. Депутати Рівнеради з комісії з питань транспорту, зв’язку та екології ухвалили зміни до Муніципальної програми сталого розвитку. У МЕГУ до студентів-реабілітологів завітав відомий мануальний терапевт Костянтин Розумовський.

Рівнянам презентували театральний арт-проект «Оскар і рожева пані», який підіймає проблеми знеболення невиліковно хворих дітей. Легітимність діючого складу Рівненського міськвиконкому перевірятиме Феміда. Начальник обласного ДАБІ звернувся до міського голови Рівного з проханням заборонити незаконні будівництва. Рівненський льонокомбінат отримав спецдозвіл на використання підземних вод. У Рівному вперше  в Україні відбувся чемпіонат з плавання немовлят «Діти під водою».

На сесії Рівнеради депутати розглянули чимало питань. Розгляд справи у судді лікаря Костянтина Думановського знову перенесли. Рятувальники краю проводять профілактичні рейди Рівненщиною. У Рівненському драмтеатрі збирають янголів для музею 10-річної дівчинки з Луганщини. Міжфракційне об’єднання «Депутатський контроль» відкрило своє представництво у Рівному.

Влада Рівного розробила комплексну програму з організації роботи громадських формувань. На Рівненщині жителі села Велике Вербче вимагають навести лад у лісовому господарстві. У Рівному відновили ремонтні роботи з розширення перехрестя на вулицях Київська та Грушевскього. Міські обранці схвалили інвестиційну програму «Рівнетеплоенерго». Відомий рок-гурт  «Друга Ріка» завітав до Рівного. Унікальну колекцію древніх та цінних експонатів  презентували в Острозькій академії.

Схожі статті