+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 21.12.-27.12.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівненські школярі  допомагають воякам АТО та дітям зі східної України. У Рівному пройшов обласний дитячий турнір із шахів «Святий Миколай у кожну хату». «Небесна колискова» влаштувала свято до дня Святого Миколая. У народного клубу «Верес» новий спонсор та ще одна команда.

У селі Птича «церковний» конфлікт. Архієпископ Рівненський і Острозький УПЦ КП прокоментував ситуацію, яка склалася у селі Птича. Через суд Шепетівська міська рада намагається повернути у комунальну власність підприємство теплових мереж. У  місті триватиме змагання репортерської фотографії «Рівне-2016. День за днем».

У Рівному представники Української православної церкви  Московського патріархату влаштували  хресну ходу миру. З нового року жителі Рівненщини мають можливість отримати «чіповані» паспорти. У Рівному презентували концепцію бренду міста. Рівнян безкоштовно навчатимуть основам програмування.

На Рівненщині впродовж кількох місяців фахівці консультували  переселенцям. На Рівненщині спостерігається погіршення стану здоров’я школярів. У Рівному фіксують поодинокі випадки захворювання на грип та ГРВІ. Рівненські художники привезли нагороди з  Міжнародного фестивалю малювання, який проходив у Польщі.

Депутати облради затвердили бюджет Рівненщини на 2016 рік. У Рівному вшанували загиблих воїнів-афганців. Під стіни Рівненської ОДА прийшли жителі села Птича, прихожани УПЦ КП. Міський голова Рівного привітав дітей та їхні сім’ї із прийдешніми святами.

Схожі статті