+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 21.03.-27.03.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині всихають соснові ліси. У Рівному дітки із синдромом Дауна взяли участь у проекті «Ще більше сонця». У неділю буде тепліше, а з понеділка варто очікувати теплу весну.

На Рівненщині працівник військкомату попався на хабарі за ухилення від мобілізації. Майже 45 мільйонів гривень спрямували  на продовження чи початок будівельних робіт на об’єктах  Рівненщини. Рівненська майстриня вишила твори Івана Франка. У краєзнавчому музеї презентували  виставку історії Рівненського пивзаводу.

З Рівного у зону АТО відправлять мобільну пральню. Судове засідання щодо позову екс-лікаря Костянтина Думановського знову перенесли. Які переваги матимуть містяни з «карткою рівнянина»? Рівнян вчили як поводитись в надзвичайних ситуаціях.

На ремонт інфекційного відділення Рівненської міської лікарні треба ще півмільйона гривень. Рівненська міська організація ветеранів України відзначила своє 30-річчя. Рівненський художник Олександр Гурістюк  став лауреатом міської премії імені Георгія Косміаді. До Рівного на Лігу Сміху приїдуть польські та грецькі гумористи. Два роки минуло від дня смерті Олександра Музичка.

У Рівному пройшли урочистості до Дня Національної гвардії. Як платити рівнянам за газ? Півсотні найкращих підприємств Рівненщини отримали відзнаки за високу якість своєї продукції. На Рівненщині замість МРЕВ сервісні центри.

Схожі статті