+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 20.06.-26.06. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

В Острозі місцевий водоканал зруйнував вал ХІ-ХІІІ століть. 102 роки виповнилось рівнянину Мефодію Федорову. Волинь готується до «Бандерштату».

Поліція у Рівному взялася наводити лад зі стихійною торгівлею. На початку липня з Рівного до Туреччини відправиться перший літак на 150 місць. Поблизу Свято-Троїцького Межирицького монастиря на місці розкопок самовільно облаштовують автомобільну стоянку. На Рівненському полігоні тренується сержантський склад ОК «Захід».

У соцзахисті Рівненщини розповіли про пільги для учасників АТО. Баштанні рівняни купуватимуть у спеціально відведених для цього місцях. На сесію Рівнеради прийшли підприємці, які проти несанкціонованої торгівлі на вулиці Сагайдачного.

Відійшов у вічність легендарний визволитель Рівного від нацистських загарбників Андрій Моїсеєнко. Представники житлового кооперативу «Макарова» вимагали на сесії Рівнеради землю. У Рівному 28 червня спідвеїсти з шести країн змагатимуться за кубок Ігоря Марка. Рівне потопатиме у квітах. До МЕГУ з’їхалися адвокати з усієї Рівненщини. 

Схожі статті