+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 19.09.-25.09.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині селяни перекривали дорогу вантажівкам. Рівнеоблводоканал ігнорує депутатські комісії. Депутати не можуть докорінно з’ясувати, чому рівняни за комунпослуги платять найбільше у Західній Україні. Осінь за планом. Тепла, навіть спекотна пора вже позаду. В області юристів та адвокатів об`єднають задля спільної роботи. День міста у Вараші відсвяткували  з розмахом.

Правоохоронці затримали одного з керівників державної фіскальної служби  Рівненщини на хабарі. Забруднений Басів кут, Устя, а ще задимлене повітря  і  скарги на підприємства. Нове обладнання – нові можливості. У центральній міській лікарні презентували сучасний рентген апарат, який наразі в області єдиний. Через домашню тушонку на Рівненщині ледь не померло двоє молодих людей. ОСББ чи управитель. Яку форму господарювання для свого будинку обрати?

У Рівному виселяли безхатченків. Сайт пам’яті. В Рівненській обласній універсальній бібліотеці презентували сайт під назвою «Революція гідності. Війна. Рівненщина». В приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбудеться круглий стіл на тему: «Право на мирні зібрання в Україні: загрози та виклики». Мешканці Млинівщини спільно з громадськими активістами та експертами, вирішили об’єднатись аби запобігти екологічній катастрофі місцевого масштабу. Рівнянам, що вдома, але планують вибиратись в місто, слід вдягатись тепліше та захопити парасольку.

Мешканці масиву Макарова-Пржевальського зможуть приватизувати земельні ділянки. Новий дім для малечі. У селі Ремчиці, що на Сарненщині відкрили дошкільний навчальний заклад «Сонечко». Робоче місце голови Рівненської обласної ради нарешті розпломбували . Мирні зібрання хочуть підпорядкувати закону. Історію пишуть чорнилом , а  творять -  кров’ю. У Рівному буде козацький фестиваль. Вже з 1 листопада українцям, що досягли 14-го віку почнуть видавати пластикові паспорти громадянина України.

На Рівненщині поліцейські вилучили у волинянина мішок бурштину. Життя  на вулиці. Як нині живеться безхатченкам в місті. Комунальне підприємство КТП 1728 та трест зеленого господарства з новою технікою. Перетнути фінішну пряму. У Рівному на стадіоні «Авангард» пройшли вже традиційні змагання із естафетного бігу імені Віктора Завадського. Двадцять п’ять рівненських малят прилаштували. УРівному відкрилася додаткова група для дошкільнят. З нагородами додому. З Ріо-де-Жанейро повернулися рівненські паралімпійці.

Схожі статті