+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 18.04.-24.04.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Боротьба за крісло голови Рівненської облради триває. У Рівному організували  для студентів ярмарок ІТ-професій. В Острозькій академії представники різних конфесій говорили про Реформацію. Продовжують працювати над вдосконаленням нового регламенту міської ради у Рівному. У Рівному презентували проект «Поєднання через важку пам’ять».

У Рівному свою роботу розпочала  нова патрульна поліція. Рівне підписало угоду про співпрацю з грузинським містом Кобулеті. Чи буде гаряча вода у домівках рівнян? Рятувальники Рівненщини до свого професійного свята провели пізнавально-розважальну акцію для дітей.

Від початку року у Рівненський міський центр зайнятості звернулося понад сто учасників АТО. У рівненському міському будинку культури відкрилася мультимедійна лабораторія. У Рівному посадили рожеві верби. Мешканці Коновальця, 10 проти будівництва під їхніми вікнами.

Жителі Рівненщини перекривали трасу «Київ-Чоп», бо бояться за своє життя. Вже завтра  Рівненська облрада визначиться із керівником. На сесії Володимира Хомка звинуватили у тому, що він тисне на комунальні підприємства Рівного. Імена корифеїв рівненської журналістики закарбували у новому виданні. На сесії Рівнеради наклали мораторій на будівництво поблизу Коновальця,10.

Обов’язки голови Рівненської обласної ради поки що виконуватиме Олександр Корнійчук. В ОК «Захід» розповіли про ситуацію на Сході, призов та благодійність. Галина Кульчинська на сесію Рівнеради  принесла книги, на яких зображений не затверджений логотип міста. Рівнянок вчили як правильно годувати немовлят. До Рівного завітав з робочим візитом голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк. Начальник  ДАБІ Рівненщини закликав  бути уважними до виділення земельних ділянок у місті. Обрали  кращі книги Рівненщини.

Схожі статті