+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 16.05.-22.05.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

До Острозької академії  завітав легендарний український композитор Валентин Сильвестров. У Рівному стартував музейний марафон. У Рівному планують відродити палац князів Любомирських.

З 18 травня у Рівному припинять подачу гарячої води. Депутати і досі не затвердили новий регламент Рівнеради. У Рівному обговорили проблему безпритульних тварин. Про перевиконання бюджету та несподівану знахідку у Рівному говорили на міськвиконкомі.

У Рівному рятувальники на озері Басів Кут відпрацьовували навички порятунку людей  на воді. У МЕГУ розпочався Міжнародний  студентський форум «Європейське партнерство».

У Рівному представили балтійську управлінську компанію. «Опора» на Рівненщині оприлюднила проміжні результати спостереження за проведенням ЗНО. У Рівному фінішував Благодійний марафон «З вірою у майбутнє». У Рівному пройшов парад вишиванок.

В оперативному командуванні «Захід» розповіли про ситуацію у зоні АТО. Роман Чернега представив Рівненщині нового керівника служби праці. Патрульні поліцейські Рівного поділилися кров’ю. Гала-концерт студентської весни МЕГУ відвідали гості із-за кордону.

Схожі статті