+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 15.08.-21.08.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Про погоду та «бабине літо» розповіли у рівненській гідрометеорології. Археологи продовжують розкопки Рівненського замку. У Рівному шукають шлях як знизити тарифи на комунальні платежі.

У Рівному занепокоєні через можливу зупинку «Азоту». Два нових тролейбусних маршрути відкрили у Рівному.Два гуртожитки за адресами Князя Острозького, 10 та 14 не можуть обладнати спортивний майданчик. У Рівному з’явиться бетонна «Чаша» для любителів екстремального відпочинку.

Рівненських безробітних навчали економним на «комуналці». У рівненському Музеї бурштину діє унікальна виставка книг. Бути  чи не бути аквапарку у Рівному? У Рівному немає кому проектувати дороги.

39-річна жителька Рівненщини народила трійню. Дотримання Правил дорожнього руху - основний фактор у попередженні аварійних ситуаці на дорозі. На сесії Рівнеради люди просили приватизації землі та кімнати.

На День Незалежності  у Рівному пройде забіг у вишиванках. Олександр Лащук просить у Генпрокуратури перевірити управління лісового господарства Рівненщини. На сесії міської ради депутати та люди не могли знайти спільного рішення щодо спортивного майданчика. У Рівному відбудеться турнір з кікбоксингу та тайського боксу.

Схожі статті