+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 15.02-21.02. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному відзначили 27 річницю  виводу військ з Афганістану. На міського голову Рівного Володимира Хомка подали до суду. У Рівному зараз проходить третій тур вакцинації проти поліомієліту.

Вдесяте чемпіонат України з дзюдо проходить на Рівненщині. У Рівному говорили про вартість продуктів харчування восени 2016 року. На Рівненському полігоні чекають на новобранців. Не всі рівняни хочуть перейменовувати вулиці.

На засіданні бюджетної комісії депутати розглянули Програму розвитку мотоциклетного спорту в Рівному. У Рівному закладуть кошти у бюджет міста на квартири для учасників АТО. У Рівному маршрутні таксі найближчим часом обладнають GPS-навігаторами. Володимир Хомко вручив сертифікати 25 стипендіатам міського голови. У Рівному обирали лауреата літературної премії імені Уласа Самчука.

У міському суді відбулося чергове засідання щодо позову колишнього лікаря Рівненської обласної дитячої лікарні Костянтина Думановського. Рівняни  проти будівництва багатоповерхівки поблизу краєзнавчого музею. Гроші на ремонт рівненського аеропорту  просить СБУ. Головне питання, яке розглядатимуть депутати на позачерговій сесії Рівненської облради, стосуватиметься бурштину. Міський голова Рівного підняв питання про подальшу долю тієї частини залізничної лікарні, що розташована у Здолбунові.

Хто отримає право легально копати бурштин - вирішували на засіданні екологічної комісії Рівненської облради. У Рівному медики звітували про забезпеченість ліками хворих на муковісцидоз та фенілкетонурію. Не всі рівненські обранці підтримують ініціативу відродження замку. У Рівному сусідські суперечки дійшли до суду. Підприємство «Рівневтормет» нині переживає скрутні часи. У Рівному розпочала роботу щорічна школа «Лікарняної Клоунади».

Схожі статті