+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 14.12.-20.12.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Від негоди на Рівненщині найбільше постраждали Володимирецький, Млинівський, Березнівський та Здолбунівський райони. Рівнян просять взяти до себе на зимові канікули дітей зі Сходу. У Рівному вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. У Рівненському краєзнавчому музеї  влаштували Андріївські екологічні вечорниці.

На Рівненщині у Клесові відмовилися від газу і перейшли на тверде паливо. Рівнян просять привітати військових та дітей зі Сходу з Новим Роком. У Рівному говорили про національні та місцеві програми енергоефективності. У Рівному мешканці Соборної , 279 залишилися без води через прорив труби. На засіданні сесії Рівнеради депутати розглянули низку бюджетних питань.

Польські рятувальники приїхали зі своєю технікою у Рівне. У  Рівному пройшла чергова сесія Рівнеради. Щоб економити газ у сарненському НВК імені Т. Шевченка збудували модульну котельню. У Рівному до новорічних свят вирішили влаштувати акцію «Доброго Різдва».

Клесівська об’єднана громада одна із перших на Рівненщині, яка активно долучилася до впровадження нової територіальної реформи. Жителям Рівненщини пропонують новорічні дерева на будь-який смак. З міської казни планують виплатити зарплату бюджетникам. У Рівному студенти та викладачі медколеджу влаштували благодійний ярмарок, щоб допомогти онкохворим дітям. Острозька академія підписала меморандум про співпрацю із Житомирським апеляційним адмінсудом. У стінах НУВГП відбулась презентація наукових здобутків професора Леоніда Дворкіна.

На Рівненщині спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих на гепатити В і С. Працівники міграційної служби Рівного та Здолбунова  відправлять подарунки для 53 бригади саперного батальйону. До діток з особливими потребами  завітали представники місцевої влади з подарунками. У Рівному розпочався мистецький проект «Золоте сузір’я». У Рівному офіційно відкрили новорічну ялинку.

Схожі статті