+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 14.03.-20.03.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Місцеві обранці виділили 2 мільйони гривень на  розвиток спорту у Рівному. Рівненський перинатальний центр поповнився засобами по догляду та виходжуванню недоношених діток. Новообраний голова Рівненської облради Олександр Корнійчук склав  присягу в Острозькій академії. У МЕГУ започаткували  проект «Журналіст на війні».

У рівненських тролейбусах рахують пасажирів. На Рівненському полігоні для військовослужбовців створюють належні умови для проживання. Що таке піст для рівнян? Життя рівнян зроблять комфортнішим за допомогою «SMART CITY». У Рівному в ОСББ «Ніга» навчилися економити на теплі.

У Рівненському міському суді відбулося вже 4 засідання щодо позову колишнього лікаря Костянтина Думановського. Рятувальники Рівненщини здали кров для онкохворих діток. ДАБІ закінчила перевірку будівництва поблизу краєзнавчого музею на Толстого, 10. Ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини просить ввести 100 відсотковий реєстр поранених бійців АТО. У Рівному говорили про очищення влади.

Собаки з розплідника нападають на рівнян. Новообраний голова Рівненської обласної ради розповів про перші кроки на посаді. У Рівному розповіли про переваги створення ОСББ. Про свободу особистості студентам МЕГУ розповів професор із США.

У Рівному вимагають відставки голови ОДА Віталія Чугуннікова та головного полісмена області Сергія Максимова. На Рівненському полігоні військовим продемонстрували удосконалені види озброєння. Для Рівного розробили стратегічний план сталого енергетичного розвитку. В Острозькій академії презентували  навчальні посібники для журналістів. Відомий журналіст Остап Дроздов здивував студентів МЕГУ власним баченням українських медіа.

Схожі статті