+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 11.04.-17.04.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині викрили працівників поліції та СБУ, причетних до «кришування» видобутку бурштину. Яка доля чекає на реабілітаційний дитячий центр при Рівненській обласній лікарні? У Рівному до Великодня планують створити писанковий сад. У Рівному студенти спробували свої сили у чемпіонаті із вирішення бізнес-кейсів «Smart Challenge».

У Рівненської обласної ради тепер аж два керівника. У Рівному на міському полігоні відходів вироблятимуть електроенергію з біогазу. Гуманітарна допомога з Рівненщини дісталась до Луганщини. Студенти із 32 ВНЗ приїхали у МЕГУ на Всеукраїнську олімпіаду з журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю. Після двох поразок НК «Вересу», тренерський штаб футбольного клубу подав у відставку. Активісти Рівного проти приїзду Потапа і Насті.

Влада Рівного «взялася» за воду. У Рівному невідомі потруїли собак. У Рівному боротимуться  з незаконними гаражами та рекламою. «Французька весна» у Рівному розпочнеться з концерту гурту «Rapsodie».

13-річний Максим протягом 5 років бореться з раком. У хлопчика розпочався рецидив. Хто займе крісло голови облради і досі невідомо. У Рівному визначили місця сезонної роздрібної торгівлі на весняно-літній період. У Рівному планують обмежити час роботи декількох магазинів та розважальних закладів. Брати Капранови завітали до Острозької академії з презентацією нової книги «Забудь-річка».

На Рівненському полігоні  відбувся заключний етап бойового злагодження окремої мотострілецької бригади. У Рівненському краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Наш біль – Чорнобиль». Оксана Білозір вручила поліси страхової медицини членам родин учасників АТО. У МЕГУ обрали  «Перлину» вишу.

Схожі статті