+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 10.10-16.10.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Проблеми  і потреби переселенців досі залишаються актуальними. У Рівному тимчасово зупинять рух нічного тролейбуса. В п'ятницю, 14 жовтня, о 18 годині  на Майдані Незалежності відбудеться мітинг в підтримку міжнародної акції протесту світової української діаспори Stop Putins WarIn Ukraine.

На Рівненщині 19 дітей захворіли сальмонельозом. Мешканці гуртожитку на вулиці Небесної Сотні 6 а, в черговий раз звернулися до чиновників. Єдиний «пул» в Україні не пережив сезону дощів. У Рівному притулок для бродячих собак став затісним. У Рівному відкриватимуть меморіальну дошку загиблому герою. «URBAN FEST.RIVNE» вже цієї суботи у Рівному. З життя пішла багаторазова чемпіонка світу та Європи рівнянка Надія Сівак.

У Рівне ввезли небезпечний спирт. У Рівному відкрили меморіальну дошку у ЗОШ № 15,  присвячену  бійцю АТО та учню цього закладу. У Рівному вже запрацювало тридцять котелень. У Костополі функціонує музей лісу. У Рівному презентували книгу в аудіо форматі.

На Рівненщині масово всихають ліси. Опалювальний сезон у Рівному розпочався. Два нових УЗД апарати з’явились  у міському пологову будинку та дитячій лікарні. 63 прапори замайоріли на Майдані Незалежності. У парку хіміків встановили світлодіодне освітлення. У Рівному перевірять чи не отруюють кафе та ресторани своїх відвідувачів. На території санаторію «Червона калина» планують створити дендропарк.

Схожі статті