+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 09.05.-15.05.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному пройшли урочистості до Дня Перемоги. Українська художниця Євгенія Гапчинська привезла  у Рівне янголів. Рівненські школярі показали свої вміння у військовій справі. Гаряча вода у помешканнях рівнян буде, проте, недовго. На Рівненщині пройшов благодійний футбольний турнір присвячений Дню Перемоги.

У  Рівному активно ремонтують дороги. У Рівненському військовому госпіталі відкрили оновлений операційний блок. Про основні правила поїздки за кордон на власній автівці розповіли у сервісному центрі МВС Рівненщини.

Сесія міської ради: Звільнення секретаря Рівнеради та довге обговорення нового регламенту. На ремонт доріг Рівненщини потрібно понад два мільйони гривень.

Військові ОК «Захід» розповіли як минув тиждень на Сході у зоні їхньої відповідальності. У Рівному  реконструюють трансформаторну підстанцію в центрі міста. У Рівному на «Танцювальному  бумі» покажуть поетично-хореографічну виставу «Лялькар». Рівненські підлітки у виставі «Дев`ятий урок» розповіли про свої проблеми. Юні таланти з усієї України приїхали у Рівне на фестиваль «Весняний первоцвіт».

Схожі статті