+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 08.02-14.02. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному четверо молодих людей вже стали власниками ID-карток. Відродити Рівненський замок  планують дослідники міста. Рівняни висаджують «Сад історій». У Рівному півсотні спортсменів-каратистів зійшлися у двобоях за звання найкращого.

На Рівненщині обговорили роль старост в об’єднаних громадах. З новими змінами в системі оподаткування аграріїв ознайомили сільгоспвиробників Рівненщини. Тріщини на фасаді рівненського органного залу занепокоїли його працівників. У Рівному забудовник намагається через суд ліквідувати ОСББ.

Медзаклади Рівненщини готові до ймовірної наступної хвилі грипу. Рівняни створили у соцмережі групу проти власників собак, які не прибирають за чотирилапими. У Рівному незаконно встановлені гаражі на Вербовій, 46  знесли. Продовжується розслідування у справі підробки рішень Рівнеради про виділення землі. Питання переселення управління юстиції до приміщення колишньої санстанції розглядають депутати Рівнеради. У Рівному відродилося ОСББ «Агава», яке існувало 20 років фактично на папері. Художники з Японії, Росії та України презентували у Рівному виставку сучасної графіки.

У Рівненському міському суді відбувся розгляд позову Костянтина Думановського щодо поновлення його на посаді лікаря. Люди з обмеженими можливостями прагнуть безпечного пересування у торговельних закладах Рівного. 20 мільйонів спрямують на підтримку будинків, які утворили ОСББ у Рівному. Про польське осадництво сьогодні говорили у стінах Рівненського обласного краєзнавчого музею.

Голова Рівненської обласної ради оголосив війну бурштиновій мафії. У Рівному замінували НУВГП для навчання. Ключі від нових квартир отримала 21 сім’я прикордонників Рівненщини. Рятувальники Рівненщини вчили школярів виживанню в умовах надзвичайних ситуацій. Створити детальний план  центральної частини Рівного  хочуть  представники управління містобудування та архітектури. Рівняни вшанували пам'ять командира «УПА-Північ» Клима Савура.

Схожі статті